Tak jak w tytule.
Jesteście zadowoleni z tego jak wygląda wnętrze waszego domu? Jeśli nie, co poszło nie tak? Gdzie popełniliście błąd? Zajmowaliście się aranżacją sami?
Gdybym miała coś teraz zmienić, to na pewno byłby to salon i kuchnia. W salonie mam jasne ściany, ciemną podłogę i ciemne meble i wygląda to wszystko zbyt ponuro. Tyle, że kiedy je kupowałam, miałam jeszcze piec elektryczny, a więc całkiem sporo sadzy walało się po domu, dlatego tu decydowały kwestie praktyczne. Teraz mamy kominek i zastanawiam się nad powolną wymianą mebli.
Ja jestem zadowolona. Większość mebli kupiłam online. Szukałam w sklepach internetowych i wybór był ogromny. Od razu znalazłam to, czego potrzebowała. W sumie to chyba bym nic nie zmieniła jeśli chodzi o meble czy wykończenia. Czasami zmieniam tylko dodatkowe dekoracje.
Ja jestem zadowolony z wnętrz jakie udało mi się urządzić w swoim domu, mam jeszcze do zakupu kilka dodatków ale to już niewiele. A dodatki i resztę to dokupiłem na aukcjach internetowych
Jeśli nie jesteś zadowolony to możesz zawsze zlecić wykończenie takiego wnętrza osobom, które mają w tym temacie doświadczenie i odpowiednią wiedzę. Mam na myśli sprawdzone biuro projektowe. Na przykład zapoznaj się z ofertą Boho Studio, które znajduje się w Warszawie.
Ja bardzo jestem zadowolony ale w zasadzie to dopiero od tego momentu, w którym wnętrze zostało uzupełnione o dodatki. Teraz jest o wiele lepiej i przytulniej. W zasadzie jeśli chodzi o dekoracje to zdecydowaliśmy się na wykonanie galerii zdjęć na ścianie. Każde zdjęcie oprawiliśmy w kolorowa ramę więc całość daje fajny kontrast. Duży wybór ram znajdziecie w sklepie Aluramy.
Klimat w gruncie rzeczy tworzą dodatki, dekoracje, świeczki, ciekawe oświetlenie czy oryginalne firany. Bardzo fajnie można się zainspirować dzięki takim sklepom jak MGhome Dla mnie jest to wygodniejsze, bo może sobie wszystko obejrzeć w domu i zastanowić się na spokojnie.
Z wnętrza domu większość z nas może być zadowolonych bardziej lub mnie. Żeby zmienić coś we wnętrzu często nie potrzebujemy pomocy nikogo. Ale żeby zapewnić dobrą wodę dla domu.
Ja jedynie nie do końca jestem zadowolony z łazienki, ale w tym roku planuję zrobić w niej remont. Czytam już różne blogi na temat wykończenia łazienki, szukam dla siebie inspiracji. Niby wiem co chciałabym w niej mieć, ale jakiegoś takiego spójnego konceptu nadal w głowie brak.