Dodatki
-
Re: Dodatki
Też jestem tego zdania, że zakup dodatków najlepiej zostawić na sam koniec
Po prostu kocham rzeczy ręcznie robione! <3 Świece dekoracyjne czy doniczki lub poduszki mogłabym kupować przez cały czas. Ostatnio odeszłam od tradycyjnej formy zakupów na rzecz zamawiania przez internet. Trafiłam na ciekawy sklep z przepięknymi dodatkami, w dodatku są właśnie ręcznie robione i nie rujnują domowego budżetu. Myślę, że warto poszukać tam czegoś dla siebie 

Ja postawiłam na klasyczną dekorację w postaci zdjęć w ramkach. Ale nie mogły to być byle ramki, w końcu miały służyć jako jak najlepsza ozdoba! Przez długi czas poszukiwałam, aż w końcu kupiłam ramki drewniane, idealnie komponujące się z wystrojem naszego pokoju. 

Ktoś wspominał o designerskich wnętrzach. Sama bardzo je lubię. Są teraz bardzo na topie. Wystarczy popatrzeć na blogach wnętrzarskich.
-
Nie zapomnijcie o zamontowaniu w domu design bo dizajn swoją drogą ale o swoje kosztowności trzeba dbać bo licho nie śpi.
Moim zdaniem nic tak nie nadaje wnętrzom charakteru jak właśnie obrazy. Dzięki nim nawet najnudniejsze wnętrza zyskują swój charakter. A teraz nawet sama dla siebie chce zamówić przepiękne obrazy z motywem kwiatów.
-
Warto również pomyśleć o nowoczesnych systemach alarmowych. Firma ATLine wykorzystuje zaawansowane technologie ii są liderami w dziedzinie specjalistycznych systemów elektronicznych ochrony zewnętrznej.
A czy podobają się Wam dywany w przedpokoju? Przeglądając dostępne modele, można szybko się do nich przekonać, bo są naprawdę stylowe i eleganckie.
Ostatnio spodobały mi się różne plakaty na ściany. Dużo podróżuję więc szczególnie do gustu przypadły mi mapy w formie plakatów. Jestem ciekawa, jak Wam się podoba to rozwiązanie?
-
U mnie w salonie super sprawdzają się doniczki srebrne. Długo szukałam pomysłu, jakie dodatki wybrać, nie lubię zamkowego stylu, dlatego w sumie postawiłam na szare i srebrne kolory. Wyszło naprawdę super, dużo teraz mają ciekawych dodatków w sklepach, także można poszaleć