Wyposażenie łazienki
Re: Wyposażenie łazienki
Pod koniec przyszłego miesiąca planowany jest remont mojej łazienki i problem w tym, że nie mam jeszcze wybranych produktów wyposażenia łazienki. Nie wiem jakie kupić płytki, kabinę prysznicową, baterie łazienkowe.
Wygląd łazienki zależy od tego, co zostanie położone na ściany i podłogi 

-
No w lazience nie moze zabraknac lustra - wg mnie to podstawa. Najlepiej jakies duze lustro, aby optycznie powiekszyc to z reguly niezbyt duze pomieszczenie. Mi sie osobiscie bardzo podobaja lustra podswietlane LEDami.
-
Do do dekoracji ścian to nie tylko płytki się nadają i kamień. Można też zastosować klinkier. Polecam tu sobie sprawdzić kolekcje firmy King Klinker, moim zdaniem są super. Można coś kupić do klasycznej i nowoczesnej łazienki
Kocham ciemne, industrialne, przemysłowe i surowe wnętrza a w szczególności łazienki. Marzy mi się bardzo minimalistyczna łazienka, w której na ścianach i podłogach znajdować się będzie czarny marmur. Juz nawet znalazłem ciekawe płytki w sklepie Kamienne Wnętrza, ale przed ich zakupem wolę zapoznać się z Waszą opinią na ich temat. Mogę na Was liczyć?
Wyposażenie łazienki jest w gruncie rzeczy bardzo istotne.
Przemyśleliście już sprawę czy chcecie w domu wannę czy prysznic?
Przemyśleliście już sprawę czy chcecie w domu wannę czy prysznic?
Wyposażenie łazienki takie jak armatura czy ceramika wcale nie musi być nudne, wzornictwo cały czas się zmienia i przedmioty codziennego użytki jak np. sedes może mieć całkiem interesujące kształty
Niebanalnym wzornictwem mogą bardzo wiele zmienić i nadać nastrojowego wyglądu i atmosfery całej łazience.

Lepsza kabina prysznicowa , ponieważ mając odpowiedni natrysk możemy być pewni ,że opłaty za wodę będą znacznie niższe. Poza tym, taka kabina zajmuje znacznie mniej miejsca w łazience. Fajnym rozwiązaniem są kabiny z hydromasażem.
Wanna, prysznic, umywalka - to wszystko jest oczywiście istotne. Ale trzeba też pamiętać o odpowiednich meblach łazienkowych. Muszą być one trwałe i dostosowane do warunków tego wyjątkowego pomieszczenia.
A jakie kabiny prysznicowe w Waszej ocenie są godne uwagi? Potrzebuję czegoś sprawdzonego, co będzie wytrzymałe i będzie łatwe do utrzymania w czystości. Nie chcę rozwiązań marketowych, bo się ostatnio naciąłem.