Cześć
Razem z wiosną ruszył remont w naszym domu. Zaczęliśmy od sypialni - nowe podłogi, ściany itd. Będziemy też kupować nowe meble i tutaj mam do was pytanie, jakie łóżko polecacie kupić?
Wszystko zależy od tego jakiej wielkości jest Twoja sypialnia Na początku warto wszystko dokładnie pomierzyć, tak aby po ustawieniu mebli było także miejsce do przechodzenia itd. Znam nie jedną parę, która kupiła za duże łóżko i szczerze mówiąc.. kiepsko to wygląda.
Dlatego właśnie pytam jakie łóżko do sypialni, bo nie chciałbym źle trafić Do tej pory spaliśmy z żoną na kanapie, to będzie nasze pierwsze łóżko więc zależy nam na czymś porzadnym, dobrej jakości i na długie lata.
Przede wszystkim ustalcie z żoną jakie wymiary was interesują. Wysokość łóżka także ma znaczenie (dodaj do tego też wysokość materaca).
Co do wyglądu to już kwestia waszego gustu i upodobań.
Też jestem w temacie remontu sypialni i wyboru mebli, bo w zeszłym tygodniu zaczęliśmy remont.. który jak zwykle przeciąga się w nieskończoność.
Ja remontuję, a żona wybiera Co do łóżek, to teraz bardzo modne są te z wysokim podgłowkiem - najlepiej tapicerowane.
W sumie dla mnie łóżko jest bardzo ważne i bardzo istotnym dla mnie jest również sam materac. Nawet widziałem, że można kupić fajne materace hotelowe i jestem przekonana, że właśnie na takich każdy z nas jest w stanie się porządnie wysypiać.