Sofa skórzana czy pokryta materiałem
Re: Sofa skórzana czy pokryta materiałem
Lepiej kupić sofę pokrytą jakimś materiałem.
Zdecydowanie materiałowa. Skórzana jest zimna i nieprzyjemna, latem skóra się do niej klei i jest to nieprzyjemne uczucie.
Osobiście wybrałabym skórzaną sofę,ale tylko dobrej jakości. Taka skóra nie pęka ani nie chłonie zapachów,a do czyszczenia są specjalne środki.
Mi strasznie podoba się już od dawna styl skandynawski i kilka miesięcy temu zdecydowałam się zakupić meble z oferty na stronie Scandi Sofa . Granatowa sofa w stylu skandynawskim, która udało mi się tam znaleźć naprawdę wpadła mi w oko i długo się nie zastanawiałam. Obecnie stoi w centralnym miejscu w moim domu i szczerze powiem - wygląda dużo lepiej niż na zdjęciach !
Mi najbardziej podobają się sofy i kanapy tapicerowane
Bardzo ładne sofy moi znajomi mają od puszmana. kalle w salonie a tivoli w pokoju dla gości. prezentują się bardzo ładnie i sam myślę czy nie kupić tivoli do mojego salonu, bo żona także jest zachwycona
Z tego co zauważyłam to te materiałowe są wytrzymalsze. Skórzane szybko pękają chociaż widziałam u znajomych modele które mimo lat wyglądają jak nowe. Ale sama nie wiem od czego to zależy.