Wyposażenie firmy
-
Wyposażenie firmy
Gdzie kupowaliście wyposażenie do swoich firm? Wolicie sklepy stacjonarne czy robicie zakupy w sieci? Ja szukałem kopertownicy, gdyż wysyłamy duzo korespondencji, co zajmuje sporo czasu.
Re: Wyposażenie firmy
Ja wyposażenie do firmy zawsze kupuję na miejscu. Wolę mieć wszystko pod ręką np. serwis, gdy dany sprzęt się popsuje.
Firmowe biuro powinno być wyposażone w odpowiedni sprzęt np. niszczarkę dokumentów, drukarkę i inne urządzenia, które mogą przydać się przy prowadzeniu dokumentacji firmowych.
Powinieneś też pamiętać , że jak już zakładasz własną firmę to potrzebna Ci będzie odpowiednia reklama. Najbardziej skuteczne moga okazać się różnego rodzaju gadżety. Osobiście bardzo podoba mi się to, a podarowanie takiego gadżetu pozytywnie wpływa na klientów.
-
Myślę, że najlepiej kupować produkty, które są potrzebne, nie ma sensu ładować się w jakieś pierdółki.
Według mnie przydadzą sie również odpowiednie pieczątki.
Własna firma to mega odpowiedzialność, ale coś za coś. Jeśli potrzebowalibyście takich rzeczy jak maszyny czyszczące typu szorowarki do podłóg itp Ważne jest to, aby dbać o firmę i ciągle się rozwijać wówczas są szanse na powodzenie czemu nie
My zazwyczaj robimy zakupy do firmy własnie w internecie - przede wszystkim ze względu na oszczędność czasu i wygodę. Jako, że bardzo dużo drukujemy, to używamy w firmie drukarek laserowych, a tonery do nich zamawiamy tylko i wyłącznie oryginalne, bo nie chcemy się bawić w kupowanie zamienników.
Moja firma zajmuje się produkcją maszyn i każdego miesiąca importujemy bardzo dużo podzespołów z Chin. Nie jestem zadowolona ze współpracy z obecną firmą transportowa i chciałabym bardzo jak najszybciej znaleźć inną, lepsza firmę, która wywiązywałaby się z umów.
Na ten moment jest mi bardzo potrzebny producent hal namiotowych, ponieważ na taką hale namiotowych chciałbym się zdecydować do swojej firmy. Udało mi się znaleźć kilka informacji na temat takich hal namiotowych i przedsiębiorcy są z nich bardzo zadowoleni.