Spędzanie czasu wolnego

Dyskusje na różne tematy, nie koniecznie budowlane.
inzynierq

Re: Spędzanie czasu wolnego

Post autor: inzynierq »

Myślę, że dla dzieci miłym sposobem na czas wolny będzie obóz naukowy. Takie obozy aktywne to nie tylko nauka ale też przede wszystkim zabawa. Każdy dzień to nowa wiedza, umiejętności i wyzwania które wiele uczą dzieci i pozwalają im miło spędzić czas. Obozy te przeznaczone są dla dzieci w wieku 10 – 15 lat. Myślę, że warto zapisać dziecko na taki obóz.
anitka

Post autor: anitka »

Wydaje mi się, że najlepszą metodą na spędzanie czasu wolnego jest aktywny wypoczynek i to na łonie natury. Sprawdźcie może tak samo jak ja znajdziecie pasję podczas spływów kajakowych ;)
kopsa

Post autor: kopsa »

ja polecam spędzać czas wolny na świeżym powietrzu
Ant99

Post autor: Ant99 »

Ja lubię grać w gry strategiczny
Duraj

Post autor: Duraj »

Często gram w piłkę nożną ze znajomymi na orliku :)
SylwesterOczko

Post autor: SylwesterOczko »

Obecnie mam dość dużo czasu wolnego, więc chciałbym to jakoś efektywnie wykorzystać. Udało mi się zamówić ławeczkę do ćwiczeń, hantle już mam. To chyba uda mi się jakąś rzeźbę wyrobić :)
Jaroslawek541

Post autor: Jaroslawek541 »

Czas wolny najlepiej spędzić tak, żeby po prostu sobie odpocząć. Mnie w tym najbardziej pomaga czytanie książek albo jakiś intensywny trening jogi. A Wy jak sobie radzicie z czasem wolnym? :)
szymon35

Post autor: szymon35 »

Ja spędzam swój wolny czas na czytaniu książek już sporo przeczytałam . Teraz czytam " Mąż zastępczy " Autorki Joanny Marii Chmielewskiej .Głównego bohatera Piotra poznajemy w momencie, gdy po analizie swojej sytuacji życiowej dochodzi do wniosku, że jest po prostu nieudacznikiem.
Goja

Post autor: Goja »

Pomóżcie mi proszę. Nie znam się wszak na rolkach, tym bardziej rolkach męskich, a chciałabym kupić mężowi, by trochę aktywności fizycznej załapał. Brzuszek mu rośnie, ruchu ma niewiele, a przecież to niezdrowe.
zofialipska

Post autor: zofialipska »

Ja z racji swojego zawodu, uwielbiam w wolnym czasie zwiedzac zabytki. Chciałabym wybrać się w tym roku ponownie do Krakowa, w zeszłym roku byłam na wycieczce i bardzo mi się podobało.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”