Spędzanie czasu wolnego
Re: Spędzanie czasu wolnego
Myślę, że dla dzieci miłym sposobem na czas wolny będzie obóz naukowy. Takie obozy aktywne to nie tylko nauka ale też przede wszystkim zabawa. Każdy dzień to nowa wiedza, umiejętności i wyzwania które wiele uczą dzieci i pozwalają im miło spędzić czas. Obozy te przeznaczone są dla dzieci w wieku 10 – 15 lat. Myślę, że warto zapisać dziecko na taki obóz.
Wydaje mi się, że najlepszą metodą na spędzanie czasu wolnego jest aktywny wypoczynek i to na łonie natury. Sprawdźcie może tak samo jak ja znajdziecie pasję podczas spływów kajakowych 
ja polecam spędzać czas wolny na świeżym powietrzu
Ja lubię grać w gry strategiczny
Często gram w piłkę nożną ze znajomymi na orliku 
-
SylwesterOczko
Obecnie mam dość dużo czasu wolnego, więc chciałbym to jakoś efektywnie wykorzystać. Udało mi się zamówić ławeczkę do ćwiczeń, hantle już mam. To chyba uda mi się jakąś rzeźbę wyrobić 
-
Jaroslawek541
Czas wolny najlepiej spędzić tak, żeby po prostu sobie odpocząć. Mnie w tym najbardziej pomaga czytanie książek albo jakiś intensywny trening jogi. A Wy jak sobie radzicie z czasem wolnym? 
Ja spędzam swój wolny czas na czytaniu książek już sporo przeczytałam . Teraz czytam " Mąż zastępczy " Autorki Joanny Marii Chmielewskiej .Głównego bohatera Piotra poznajemy w momencie, gdy po analizie swojej sytuacji życiowej dochodzi do wniosku, że jest po prostu nieudacznikiem.
Pomóżcie mi proszę. Nie znam się wszak na rolkach, tym bardziej rolkach męskich, a chciałabym kupić mężowi, by trochę aktywności fizycznej załapał. Brzuszek mu rośnie, ruchu ma niewiele, a przecież to niezdrowe.
-
zofialipska
Ja z racji swojego zawodu, uwielbiam w wolnym czasie zwiedzac zabytki. Chciałabym wybrać się w tym roku ponownie do Krakowa, w zeszłym roku byłam na wycieczce i bardzo mi się podobało.