Inwestowanie

Dyskusje na różne tematy, nie koniecznie budowlane.
bantek

Re: Inwestowanie

Post autor: bantek »

Inwestować jest zawsze warto, tylko trzeba to robić z rozsądkiem. Prowadząć włane przedsiębiorstwo warto zaopatrzyć się w oprogramowanie do pełnej księgowości z obsługa KPiR, ryczałtu ,ewidencji środków trwałych oraz generowanie i wysyłką plików JPK https://www.pcbiznes.pl/ala-ksiega-podatkowa/
bali29

Post autor: bali29 »

Każdy rodzaj inwestycji może przynieść profity tylko trzeba dobrze znać się na danym temacie.

4techne.com- Schody dywanowe
Asymetriaq

Post autor: Asymetriaq »

Bardzo długo od tak trzymałam gotówkę "na czarną godzinę", bez żadnych inwestycji. Jednak dotarło do mnie jak wiele na tym tracę. Oczywiście, chciałabym by inwestycja była jak najbardziej dla mnie korzystna, chociaż mam świadomość, że jeszcze dużo zbierania informacji, zdobywania wiedzy i umiejętności przede mną. Co myślicie o takich stronach - fundusze inwestycyjne jak inwestować? Wydaje mi się, że warto śledzić i zdobywać cenne informacje.
kobla

Post autor: kobla »

warto według was inwestować w złoto?
bidonikq

Post autor: bidonikq »

Jak chcesz inwestować w złoto to polecam sprawdzić jakie ma kursy giełda układa się w ten sposób że wszstko praktycznie leci w doł na dzień dzisiejszy a złoto cały czas pnie w góre, warto by poczekać na mały spadek by kupić po niższej kwocie, nic na siłę.
olakowal

Post autor: olakowal »

Inwestycja w nieruchomości, to zawsze dobry wybór. Polecam fajny portal intudom.com
bob28

Post autor: bob28 »

Jak chcesz inwestować to polecam zakupić sobie jeden z takich domków mobilnych https://ecomobilehome.pl/ i postawić go w atrakcyjnym miejscu wypoczynkowym. Nie tylko będziesz mieć klientów ale w razie jak miejsce się znudzi to przeniesiesz domek bez problemu w inną okalizację. Polecam się zapoznać i przemyśleć takie rozwiązanie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”