Kosmetyki - gdzie się w nie zaopatrujecie?
Re: Kosmetyki - gdzie się w nie zaopatrujecie?
przez internet
zdecydowanie to najlepsza opcja
To już bardzo indywidualna kwestia.
-
niedowiarek
Zauważyłam, że kosmetyki naturalne stały się coraz bardziej popularne. Dużo się o nich mówi, czyta, a i w reklamach tv się pojawiają. Chciałabym wypróbować. Macie jakieś doświadczenia z naturalnymi żelami do mycia?
Tak, masz rację, kosmetyki naturalne kupuje się coraz częściej. Myślę, że wreszcie ludzie zaczęli dostrzegać, jak dobre skutki przynoszą te kosmetyki. Poza tym ich działanie jest dłuższe niż kosmetyków przepełnionych chemią. Pomijam już fakt, że co natura to natura. To chyba do każdego zaczęło docierać.
Ja jednak preferuję te hurtownie online bo mam wrażenie, że wybór jest większy i ceny jakoś takie bardziej atrakcyjne. A druga sprawa jest taka, że możesz złożyć zamówienie bez wychodzenia z domu. Super co nie.
Ja kupuje najlepsze koreańskie kosmetyki do pielęgnacji twarzy i ciała 
Myślę, że internet to bardzo dobry pomysł na zakupy kosmetyków. Najczęściej właśnie tak robie zakupy kosmetyczne, a także i odzieżowe;)
W internecie oczywiście;) Myślę, że najłatwiej tak znaleźć coś porządnego, dobrej jakości kosmetyki i to w świetnej cenie;) Ja tu bardzo często się zaopatruje w naturalne kosmetyki.
zależy jakie kosmetyki ale głównie kupuję na horex.pl bo mają duży wybór i super ceny, o darmową dostawe też nie trudno. Poza tym mają moje ulubione kosmetyki Golden Rose w dobrych cenach
uwielbiam ich trwałe pomadki w płynie i puder banana 
Ja kupuję w sposób tradycyjny, w drogeriach kosmetycznych
unikam zakupów kosmetyków, perfum itp przez internet.