Psychoterapeuta w Warszawie

Dyskusje na różne tematy, nie koniecznie budowlane.
heniutek

Psychoterapeuta w Warszawie

Post autor: heniutek »

Szukam dobrego specjalisty, psychoterapeuty dla mojego przyjaciela, który nie może poradzić sobie z rzeczywistością. Nie chcę wchodzi w szczegóły, ale ogólnie wiem, że potrzebuje pilnie pomocy. Czy znacie to miejsce i możecie polecić konkretną specjalistkę?
dora4

Re: Psychoterapeuta w Warszawie

Post autor: dora4 »

W Warszawie samej nie wiem,ale w Radzyminie mogę polecić, to tylko kilkanaście km. W Centrum Medycznym Panorama pani Aldona Sternowska, bardzo dobra psychoterapeutka. Moja siostra z jej pomocy korzystała, miała nerwicę, depresję i udało jej się z tego wyjść. Tam również psychiatra przyjmuje jeśli byłaby taka potrzeba, psycholog od uzależnień. Poradnia godna uwagi na pewno.
ziglorq

Post autor: ziglorq »

ostatnio sa też bardzo modne terapie online ale sam nie próbowałem
mpire

Post autor: mpire »

Czasami warto pojechać za Warszawę. Mają oni bardzo wielu specjalistów oraz zajmują się wieloma dziedzinami psychologii czy psychiatrii. Dzięki temu można otrzymać pomoc na każdą dolegliwość. Koszty oraz terminy są atrakcyjne, a wszyscy specjalistów można też zobaczyć na ich stronie.
Jacentaq

Post autor: Jacentaq »

Bardzo dobrzy psychoterapeuci są w ośrodku Medox w Nowym Modlinie. Można tam leczyć wszelkie uzależnienie, depresje różnych etiologii, schizofrenię,zaburzenia psychotyczne. Moja koleżanka z pracy tam się leczyła i to z pozytywnym skutkiem.Ustalili jej indywidualny program terapii. Sam ośrodek jest usytuowany w bardzo atrakcyjnej okolicy co sprzyja leczeniu.
darusiaa12

Post autor: darusiaa12 »

Nie znam żadnego bo nigdy nie miałam z takim specjalistą do czynienia.
niedowiarek

Post autor: niedowiarek »

Ja mogę wam polecić stronę, na której znajdziecie kontakt do świetnej kliniki PsychoMedic. Pracują tam sami specjaliści w tej dziedzinie, więc spokojnie można im zaufać i zgłosić się do nich z własnym problemem.
Andrju

Post autor: Andrju »

Mogę wam polecić super psychologa, u którego w dodatku możecie skorzystać z terapii online, a więc nie ma znaczenia skąd jesteście, nie tracicie również czasu na dojazdy. Jest to pani doktor Joanna Lena Lipin. Świetny specjalista i wspaniała osoba. Szybko nawiązuje dobry kontakt z każdym pacjentem, ma niesamowitą intuicję i wiedzę, dzięki czemu szybko dostrzega istotę problemu. A to ułatwia znacznie terapię i postępy w niej.
Runa

Post autor: Runa »

Jeśli do tego wszystkiego dochodzi jakiś nałóg to może najlepiej skierować go do prywatnego ośrodka terapii Nefo. Wiele uzależnionych osób szybko tam dochodzi do siebie. Oferują autorską terapię leczenia, która podobno jest niezwykle efektywna.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”