Adwokat Szczecin

Dyskusje na różne tematy, nie koniecznie budowlane.
kania2

Adwokat Szczecin

Post autor: kania2 »

Jezeli potrzebujecie pomocy adwokata, to chciałbym Wam polecic kancelarie, której załozycielem jest adwokat, Pan Marek Hnatyszyn . Pan Marek specjalizuje sie w ogolnie pojętym prawie gospodarczym , zarowna dla klientów indywidualncyh jak i podmiotów gospodarczych.
annettaa

Re: Adwokat Szczecin

Post autor: annettaa »

Jak szuka ktoś radcy prawnego czy adwokata w Rzeszowie lub okolicach to polecam. Kancelaria prawnicza M. Wojciechowska i Wspólnicy to profesjonaliści.
Postzunia

Post autor: Postzunia »

Jeśli chodzi o adwokat i kancelarie to ja polecam. Zajmują się ochroną majątku przed wierzycielami i są w tym skuteczni. Najlepiej skorzystać z bezpłatnych konsultacji które oferują i tam przedstawić swój problem.
Psiaraskowski

Post autor: Psiaraskowski »

W Szczecinie nigdy jeszcze nie byłem, więc żadnego adwokata tam nie znam. Za to mieszkam we Wrocławiu i znam kilku specjalistów od prawa karnego tutaj. Jeżeli będziecie szukać tam prawników to piszcie PW
dora4

Post autor: dora4 »

W Szczecinie korzystam z pomocy tej kancelarii Gajda i byłam mile zaskoczona zakresem spraw jakich się podejmują i jakością świadczonych usług. Prowadzę firmę i co jakiś czas zdarzają się sytuacje gdzie ta pomoc prawna jest konieczna. Cieszę, że się trafiłam na takiego specjalistę jakim jest adwokat Gajda i śmiało polecam, również klientom indywidualnym.
Elnino

Post autor: Elnino »

A czy możecie polecić kogoś w Warszawie?
Kazik1985Kazikq

Post autor: Kazik1985Kazikq »

W Szczecinie to znam jedną kancelarie godną polecenia i jest to kancelaria chmurak. Korzystaliśmy z pomocy prawnej podczas dość skomplikowanej sprawy spadkowej.
Andrju

Post autor: Andrju »

Ze Szczecina nikogo Ci nie polecę, ale jeśli potrzebujesz tylko jakieś porady, to proponuję skontaktować sie z adwokatem z Zielonej Góry - Radosław Przymuszała. Udziela on porad prawnych telefonicznie. Gdybyś natomiast potrzebował jednak pomocy adwokata na miejscu, to współpracuje on z najlepszymi kancelariami w całym kraju, więc tak naprawdę też będzie w stanie ci pomóc.
kubgraq

Post autor: kubgraq »

Ja od lat korzystam z usług Pana Hilarowicz, zna się na rzeczy i jest był rewelacyjny w wielu sprawach, które dla mnie prowadził
kaszek1q

Post autor: kaszek1q »

Zastanawiam się jak dobrać sobie odpowiednio prawnika pod swoje potrzeby, czytałem trochę o tym w sieci, ale nadal nie potrafię się zdecydować. W przyszłym miesiącu czeka mnie sprawa rozwodowa i boje się, że bez pełnomocnika może ona nie pójść po mojej myśli.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”