czy zatrudniacie pracowników w Waszych firmach? Jeśli tak, to jak wygląda u Was dokumentacja pracownicza, czyli tzw. Akta Osobowe? Dowidziałam się ostatnio, że tak naprawdę mogą być różne rodzaje takich akt, ale zawsze powinny być one podzielone na cztery części.
Pracownicy w firmie
Pracownicy w firmie
Witajcie,
czy zatrudniacie pracowników w Waszych firmach? Jeśli tak, to jak wygląda u Was dokumentacja pracownicza, czyli tzw. Akta Osobowe? Dowidziałam się ostatnio, że tak naprawdę mogą być różne rodzaje takich akt, ale zawsze powinny być one podzielone na cztery części.
Re: Pracownicy w firmie
Nie spotkałam sie z tym jeszcze.
Zajmuje się tym mój menadżer.
-
ZKrolokowski
Czasami trzeba zatrudnić dodatkowych pracowników.
Warto w firmie mieć zaufanego adwokata,który wszystkim się zajmie od strony prawnej,zawsze doradzi i pracownikom i pracodawcy w sprawach nie jasnych i skomplikowanych.Adwokat w firmie, to skarb.
-
dawidowskiq
Jeśli zatrudniasz w firmie pracowników pomyśl od razu o pakietach medycznych dla nich bo teraz każda szanująca się firma to zapewnia pracownikom. U nas jest świetna opieka medicover a z tego co mówił szef maja idealną ofertę nawet dla małych firm