skuteczna dieta

Dyskusje na różne tematy, nie koniecznie budowlane.
dakota

Re: skuteczna dieta

Post autor: dakota »

Czy taka dieta jest bardzo urozmaicona i czy wymaga sporo wyrzeczeń? Chciałabym trochę schudnąć,ale obawiam się,że nie dam rady być na diecie.
inbud

Post autor: inbud »

O dietach można poczytać wszędzie, ale właśnie jest ważne to, by była ona skuteczna.
RadziuRadeczek

Post autor: RadziuRadeczek »

Najlepiej to po prostu ograniczyć kalorię.
Iwonamaleksq

Post autor: Iwonamaleksq »

Dla mnie skuteczna dieta to taka, która będzie wam smakować. Jest to bardzo ważne, bo ja nie raz byłam na diecie, która mi nie podchodziła i długo nie wytrzymałam na niej... Nawet jak dieta będzie mniej skuteczna to warto na taką postawić i po prostu przestawić się w swoim żywieniu, tak żeby bycie na diecie było dla was czymś normalnym.
sylwekkielceq

Post autor: sylwekkielceq »

Tego typu rzeczy, jak tabletki na odchudzanie bezwzględnie odradzam. Nie jest to dobre rozwiązanie, substancje w nich zawarte mogą szkodzić naszemu organizmowi. Zwiększ ruch, zapisz się na siłownie, zdrowo się odżywiaj. Czasem wystarczy wprowadzić małe zmiany, jak np. zamienić cukier na ksylitol. Dostarcza prawie o połowę mniej kalorii niż sacharoza. Nawet takie małe zmiany przyniosą lepsze efekty :)
kerek

Post autor: kerek »

Jak wygląda zabieg modelowania sylwetki ? Czy jest on skuteczny ?
serena

Post autor: serena »

Chyba powinnaś skorzystać z pomocy dietetyka albo trenera personalnego, którzy ułożą ci dietę adekwatną do potrzeb twojego organizmu.
anielica

Post autor: anielica »

Też się pod tym podpisuję. Żadne suplementy nie dadzą ci tego co dobrze dobrana dieta. Niektórzy uważają,że nie ma sensu chodzić do dietetyka, bo to strata pieniędzy. Nie zgadzam się z tym stwierdzeniem. Mi bardzo pomogła wizyta w poradni dietetycznej. Otrzymałam tam wsparcie i motywację, której potrzebowałam.
Pipi

Post autor: Pipi »

A czy Waszym zdaniem dieta paleo jest skuteczna, jeśli chodzi o utratę zbędnych kilogramów? Widziałam ostatnio sporo firm cateringowych oferuje taką właśnie pudełkową dietę paleo i zastanawiam się, czy sobie takiego cateringu nie zamówić... jak sądzicie, czy to dobry pomysł?
Ernest30

Post autor: Ernest30 »

Podobno jest to niesmaczne. Nie ma chyba jakiejś jednej diety, o której można powiedzieć w 100%, że jest skuteczna. Trzeba nauczyć się zdrowo jeść i w odpowiedniej ilości. Same tabletki też tu nic nie pomogą.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”