używacie zamienników tuszy
używacie zamienników tuszy
używacie zamienników tuszy do drukarki? Co polecacie na start do nowej drukarki? Zależy mi żeby jakość wydruku była w miarę
Re: używacie zamienników tuszy
Kiedyś się w to bawiłem, ale drukarka to takie zawodne urządzenie, że całkiem z niej zrezygnowałem.
Ja nadal korzystam z tuszów, które dostałem z drukarką, mam model L1110, bardzo praktyczna i wydajna drukarka. Teraz można ją dostać w promocji, także zwracają dodatkowo 80 złotych. DObra opcja, zawsze to można kilkanaście złotych zaoszczędzić.
no właśnie wydaje mi się, że trochę te ceny oryginalnych tuszy kosmiczne i chyba to nie jesst tak że te lepsze zamienniki jakoś będą odbiegały od oryginałów
Od jakiegoś czasu używam, bo znalazłem na promocji w sklepie https://www.dodrukarki.pl/ zamienniki. Póki co drukowanie bardzo dobrze idzie nie mam zarzutów wszystkie dokumenty wyraźne i jakościowo no ale jak już minie trochę czasu to dopiero się okaże czy te zamienniki są lepsze od oryginałów czy tylko na początku 

to jest jakaś konkretna marka?Kupiłem jak na razie activejet zamienniki i jestem pozytywnie zaskoczony jak dobrze się na nich drukuje chyba bym nie odróżnił od oryginału
Nie wiem o co chodzi z tymi zamiennikami tuszu, przecież teraz nie są to drogie rzeczy, przynajmniej ja nie mam problemu ani z ceną ani z dostępnością. drukuje na epsonie od kilku miesięcy, wziąłem w cashback promocji, zwrócili mi 100 złotych za zakupy dodatkowo, także spoko. drukarka jest funkcjonalna i szybka, nowoczesna.
zamiennik zawsze będzie tańszy od oryginału, a jakość tych lepszych jest porównywalna z oryginałami. Wolę więc zamienniki, płacę mniej a drukuję równie dobrze.
-
Ja używam, bo wychodzi naprawdę dużo taniej