używacie zamienników tuszy

Dyskusje na różne tematy, nie koniecznie budowlane.
akcer

używacie zamienników tuszy

Post autor: akcer »

używacie zamienników tuszy do drukarki? Co polecacie na start do nowej drukarki? Zależy mi żeby jakość wydruku była w miarę
Koday84

Re: używacie zamienników tuszy

Post autor: Koday84 »

Nie korzystałam nigdy z nich.
__

płytki tarasowe
Romekk

Post autor: Romekk »

Kiedyś się w to bawiłem, ale drukarka to takie zawodne urządzenie, że całkiem z niej zrezygnowałem.
kamillq

Post autor: kamillq »

Ja nadal korzystam z tuszów, które dostałem z drukarką, mam model L1110, bardzo praktyczna i wydajna drukarka. Teraz można ją dostać w promocji, także zwracają dodatkowo 80 złotych. DObra opcja, zawsze to można kilkanaście złotych zaoszczędzić.
akcer

no właśnie wydaje mi się, że trochę te ceny oryginalnych tuszy kosmiczne i chyba to nie jesst tak że te lepsze zamienniki jakoś będą odbiegały od oryginałów
abvero1q

Post autor: abvero1q »

Od jakiegoś czasu używam, bo znalazłem na promocji w sklepie https://www.dodrukarki.pl/ zamienniki. Póki co drukowanie bardzo dobrze idzie nie mam zarzutów wszystkie dokumenty wyraźne i jakościowo no ale jak już minie trochę czasu to dopiero się okaże czy te zamienniki są lepsze od oryginałów czy tylko na początku :)
akcer

to jest jakaś konkretna marka?Kupiłem jak na razie activejet zamienniki i jestem pozytywnie zaskoczony jak dobrze się na nich drukuje chyba bym nie odróżnił od oryginału
milowiczq

Post autor: milowiczq »

Nie wiem o co chodzi z tymi zamiennikami tuszu, przecież teraz nie są to drogie rzeczy, przynajmniej ja nie mam problemu ani z ceną ani z dostępnością. drukuje na epsonie od kilku miesięcy, wziąłem w cashback promocji, zwrócili mi 100 złotych za zakupy dodatkowo, także spoko. drukarka jest funkcjonalna i szybka, nowoczesna.
akcer

zamiennik zawsze będzie tańszy od oryginału, a jakość tych lepszych jest porównywalna z oryginałami. Wolę więc zamienniki, płacę mniej a drukuję równie dobrze.
Edwardinio31

Post autor: Edwardinio31 »

Ja używam, bo wychodzi naprawdę dużo taniej :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”