Przeprowadzka do Polski
-
MniejszaNiz1q
Przeprowadzka do Polski
Wracam z Niemiec do Polski. Firmy transportowe są chyba dość drogie, macie jakieś pomysły jak sprytnie wykonać taką operację 
Re: Firma transportowa
Korzystanie z usług takich firm jest bardzo opłacalne według mnie 
taka firma transportowa to przydatna rzecz 
-
Wrotek56qq
Skoro mowa już o transporcie, to ja może jednak warto skorzystać z usług firm spedycyjnych ?
Moi znajomi jeżdżą do pracy za granicę regularnie i sporo się nasłucham na temat transportu. Wiele osób jeździ dość często do Polski może warto poszukać kogoś kto będzie mógł wziąć jakiś mały ładunek, będzie taniej. Jest sporo tego typu grup na facebooku.
A co was konkretnie interesuje ? Wszystko ma swoje plusy i minusy, więc będziecie musieli zdecydować się na odpowiedni transport.
-
KamilIndylow
Dla mnie bardzo ważna jest szybkość. Chodzi mi tutaj oczywiście o prowadzenie biznesu. Często mam taką sytuację, że materiały/produkty muszę przewieźć z bazy do klienta w bardzo szybkim czasie. Wtedy zawsze korzystam z pomocy spedycji.
Zna ktoś może firmę, która oferuje busy do Danii ? Muszę przesłać paczkę.
Jeżeli szukacie tirów do przewozu ładunków na terenie Polski i zachodniej Europy, to polecam zerknąć na grupy fejsbukowe.
Prowadząc firmę transportową pamiętajcie o bardzo ważnej sprawie jaką jest ubezpieczenie OCP.