Własna firma co zakupić na początek

Dyskusje na różne tematy, nie koniecznie budowlane.
kawiec

Re: Własna firma co zakupić na początek

Post autor: kawiec »

no warto jest przemyśleć dokładnie zakupy do firmy
DevStrykerq

Post autor: DevStrykerq »

Jak w temacie komputerów jesteśmy to myślę, że zwłaszcza na początku, gdzie wydatków jest dużo to warto pomyśleć o zakupie sprzętu używanego. To pozwoli na pewno zaoszczędzić sporo pieniędzy. Firma Active IT ma w ofercie w świetnych cenach poleasingowe laptopy, komputery, monitory itp. Sam mam taki komputer w pracy, więc wiem, że czasem za kilkaset złotych można mieć niezły komputer na dobrych kilka lat. Jest szybki, działają na nim wszystkie niezbędne programy, więc do pracy jest idealny.
Postzunia

Post autor: Postzunia »

Na początek do biura zakup coś co na pewno się przyda czyli niszczarkę i pojemniki na nie. Dobrą ofertę ma ta firma https://niszczeniedokumentow.eu/ która nie tylko sprzedaje takie produkty ale świadczy usługę samego niszczenia zgodnie z przepisami. Na pewno dzięki nim pozbędziesz się nadmiaru dokumentacji zgodnie z przepisami.
abvero1q

Post autor: abvero1q »

Powiem Wam szczerze, że jest teraz tak łatwo znaleźć pomysł na biznes w porównaniu do poprzednich lat, że nic tylko korzystać z okazji. Dla przykładu polecam sprawdzić katalog franczyz który powstał niedawno. Kilkaset zebranych w jednym miejscu więc znalezienie odpowiedniej formy biznesu jest bardzo proste. Pozostaje lekki wkład początkowy i odrobina odwagi, a byc moze to bedzie najlepsze jaka decyzje podejmiecie w zyciu. Szanuje tych, ktorzy prowadza wlasne biznesy!
blobers

Post autor: blobers »

Według mnie jeśli ktoś z was planuje otworzyć swój własny sklep stacjonarny powinien zadbać na pewno w pierwszej kolejności o odpowiednio dopasowane do swoich potrzeb wyposażenie sklepów. Aranżacją i projektowaniem takich przestrzeni handlowych zajmuje się na przykład firma Ergostore i właśnie z nimi polecam wam się w tej sprawie skontaktować
czosnekwrg

Post autor: czosnekwrg »

Pomyśl nad rozwiązaniami, które zapewnią bezpieczeństwo na terenie hali. Nie głupi wybór to artykuły związane z pożarnictwem, jak np. armatura czy nawet apteczki. Wspomniane artykuły dostarczyli nam https://www.bogdangil.pl/ , to dopiero jakość!
bob28

Post autor: bob28 »

Jeśli poszukujesz czegokolwiek z zakresu BHP to musisz odwiedzić ten sklep https://blog-glovex.pl/ Nie dość że mają mnóstwo artykułów to jeszcze prowadzą bloga z poradami o BHP. Ceny produktów które sprzedają są bardzo atrakcyjne i wysokiej jakości co w BHP akurat ma znaczenie.
melaniaq

Post autor: melaniaq »

a jak chronicie swoje dane w komputerach? moze warto byloby zadbac o szyfrowane kopie plikow? nazwa.pl ma teraz fajna usluge w ofercie- cloud backup :) polecam
bidonikq

Post autor: bidonikq »

Ja chcę otworzyć salon jakim jest Groomer, czyli nic innego jak zaawansowany salon fryzjerski dla czworonogów. Sprzęt znalazłem na stronie https://sklep.germapol.pl/pl/grzebienie.html Mam wiele lat doświadczenia i kilka dyplomów z szkoleń. Na pewno obrót będzie bo w mieście do którego się przeprowadziłem nie ma takiego salonu.
OGARTOWSKI

Post autor: OGARTOWSKI »

Ja na pewno skupiłbym się na zrobieniu jakiejś dobrej reklamy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”