Kosmetyki - gdzie się w nie zaopatrujecie?
Re: Kosmetyki - gdzie się w nie zaopatrujecie?
Od pewnego czasu kupuję wyłącznie polskie kosmetyki. Zaopatruję się w nie najczęściej online w Drogerii Lilaróż. Piszę najczęściej, jako, że bywa, iż znajduję czas w tygodniu, by podjechać do nich do drogerii stacjonarnej, którą zresztą uwielbiam.
A tutaj https://4szpaki.pl/kapiel już zaglądaliście? Jeśli nie, to myślę, że na spokojnie warto się tam rozejrzeć. Sklep posiada wiele różnych propozycji dla osób, które chcą kompleksowo zadbać o siebie. Myślę, że w ten sposób przede wszystkim można uniknąć substancji dostępnych w drogeryjnych kosmetykach, które nie zawsze są zdrowe dla naszej skóry.
Ja za to wolę nie kupować w ciemno.wiki01 pisze:Kosmetyki kupuję tylko i wyłącznie przez internet.
Ja używam wyłącznie naturalnych kosmetyków, kupuje je w sklepie internetowym. Nasza polska firma Trawiaste , która tworzy prawdziwie naturalne kosmetyki z roślin
Warto spróbować 
Śmiało mogę siebie nazwać łowca promocji
online nie ryzykuję chyba że to sprawdzone kosmetyki, jeśli nowości to tylko stacjonarnie. teraz jest promocja w Rossmanie -30% na kosmetyki Eveline i kupiłam tam balsam do ciała i maskę w płacie. maska czeka na specjalną okazję, a balsam ze śluzem ślimaka świetnie nawilża skórę, która jest przemiła w dotyku wręcz aksamitna

Najlepiej oczywiście w sklepach internetowych. Macie może swoje sprawdzone?
-
TERAPANOWICZ
Moja dziewczyna wszystko zamawia sobie przez internet.
zazwyczja przez internet bo jest to najtańsze
-
INKOWICZEK
Myślę, że obecnie najlepiej po prostu sobie zamawiać je przez internet.
Przy czym dzisiaj świetnym miejscem do takich działań jest internet. Lepiej samemu przekonać się, jak dobre naturalne kosmetyki jesteście w stanie tam znaleźć.