Wasze telefony komórkowe
Re: Wasze telefony komórkowe
Ja właśnie rozważam zakup nowego smartfona bo w starym zbiłam ostatnio ekran :/ jak sądzicie, na jaki model najlepiej się zdecydować?
Mam telefon na kartę, bo najbardziej taka opcja mi się opłaca. Niestety obawiam się, że może coś się stać z aparatem więc muszę jakoś dodatkowo go zabezpieczyć
Ja mam huawei p9 lite
-
BETYCZOWSKI
Ja tam mam taki zwykły. Grunt, żeby dało się z niego dzwonić 
macie może xiaomi? Jest to z pewnością bardzo dobry wybór. Ceny są stosunkowo niskie, a telefony bardzo dobrej jakości.
Faktycznie, wybór konkretnego abonamentu może odgrywać dużą rolę w kontekście comiesięcznych kosztów.
Długi czas miałem HTC Desire, ale teraz przyszła pora na zmiany i zastanawiam się nad OPPO A9. Wiem, że nie wiele osób w ogole słyszało o tym producencie ale powoli wysuwa się na prowadzenie bo wystarczy zobaczyc na jakosc i porownac to do ceny - chyba nie ma lepszej oferty 
-
Iwonamaleksq
Ja mam już któregoś z rzędu Appla i na pewno zostanę przy tej marce na dłużej. Ich telefony świetnie się sprawdzają, są niezawodne.
Witam,mi jakis czas temu zepsuł się telefon i kolega pozyczyl mi na zastępstwo telefon firmy xiomi. Tak mi się spodobał,ze stwierdziłem,że muszę sobie kupic telefon tej firmy. Co myslicie o tych modelach ? Ktory byscie wybrali?
Nie mam za bardzo doświadczenia w wybieraniu komórek, ale z tego co pamiętam, to z Sony miałam kiedyś coś.