Fotelik czy Smart Kid Belt?

Dyskusje na różne tematy, nie koniecznie budowlane.
bob28

Fotelik czy Smart Kid Belt?

Post autor: bob28 »

Potrzebuję waszej porady w temacie fotelików dziecięcych a dokładniej ich wymiany na coś poręczniejszego jak pasy. Poczytałem na ten temat i myślę że pasy sprawdzą się idealnie. Koszt zakupu o wiele mniejszy niż fotelików i użyteczność taka sama. Macie jakieś lepsze rozwiązania to proszę o poradę.
Ouend21q

Re: Fotelik czy Smart Kid Belt?

Post autor: Ouend21q »

oczywiście,że fotelik.
mczay

Post autor: mczay »

Z tego co wiem to moi znajomi kupili dla dziecka smart kid belt i są z niego zadowoleni. Mieli problem bo zawsze na tylnej kanapie było mało miejsca, fotelik się nie mieścił a z tym pasem jest dużo lepiej. No i co ważne jest to tak samo bezpieczna jak inne foteliki.
bezikq

Post autor: bezikq »

Są jeszcze podkładki,ale tego nie polecam. Pas sprawdza się u nas bardzo dobrze i niczym nie odstaje od fotelików, chociaż część osób twierdzi,że jest inaczej, ale wyniki testów mówią same za siebie.
Boloq

Post autor: Boloq »

Jestem użytkownikiem pasów i muszę przyznać, ze są rewelacyjne. Solidnie wykonane. Zapewniają komfort i bezpieczeństwo podczas jazdy.
JedrzejAkusq

Post autor: JedrzejAkusq »

Oczywiście, że fotelik... Ja nie rozumiem ludzi, którzy decydują się na te wszystkie pasy, przecież to chyba nawet nie jest w pełni legalne. Na pewno warto się popytać jakiegoś policjanta albo eksperta nauki jazdy, żeby się wypowiedzieli co do tego.
entyq

Post autor: entyq »

wypowiadal sie juz nie jeden ekspert - jest legalne, ale tez bezpieczne.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”