Ja osobiście uwielbiam książki. Codziennie coś czytam. Aktualnie zaczytuje się w kryminałach Chmielewskiej.
Kącik mola książkowego
Kącik mola książkowego
Zakładam ten temat aby wymieniać się z wami opiniami na temat książek. Jestem ciekawa powieści jakich autorów czytacie. Dzięki temu będziemy wiedzieć po co warto sięgać
. Jak dużo czytacie? Lubicie tą formę spędzania wolnego czasu? Czy czytanie jest dla Was swoistą karą?
Ja osobiście uwielbiam książki. Codziennie coś czytam. Aktualnie zaczytuje się w kryminałach Chmielewskiej.
Lubie też wszelkie eseje, felietony. Jedynym gatunkiem, który do mnie nie trafia jest fantastyka.
Re: Kącik mola książkowego
Czytanie to moja ulubiona aktywnosc
Tak najczesciej spedzam dlugie jesienne wieczory.
Wstyd sie przyznac ale Chmielewskiej nie czytalam
Najczesciej czytam ksiazki podroznicze. Bardzo lubie Martyne Wojciechowska, Wojciecha Cejrowskiego i Beate Pawlikowska. To takie moje ulubione trio
. Gdzie najczesciej kupujesz ksiazki??? Ja uwielbiam stylowe antykwariaty 
Wstyd sie przyznac ale Chmielewskiej nie czytalam
-
mademoiselle
Podziwiam was! ja niestety czytac nie lubie. Wstyd sie troche przyznawac, ale jest jak jest
. Za to namietnie ogladam stare filmy i slucham audiobookow. Moge pochwalic sie ogromna kolekcja plyt winylowych 
Też czytam, a najbardziej lubię książki G. Musso trzymają w napięciu aż do końca. Czytał ktoś ksiażki tego autora?
Bardzo podobają mi się książki Dana Browna super się czyta a i ekranizacja też ciekawa.
-
niedowiarek
-
Adiczek21q
Ja tam raczej nie lubię czytać książek.
Bardzo lubię czytać i jak tylko mam czas to sięgam po książkę. Teraz czytam "Stulecie Winnych" bardzo polecam.
Wolicie książki czytać czy e-booki?
-
Hubert1tojaq
Ja zdecydowanie wole ksiażki niż e - booki ale jak nie mam wyjsć i i książka jest ciekawa to dam radę i na e booku.