Kącik mola książkowego

Dyskusje na różne tematy, nie koniecznie budowlane.
blanka

Kącik mola książkowego

Post autor: blanka »

Zakładam ten temat aby wymieniać się z wami opiniami na temat książek. Jestem ciekawa powieści jakich autorów czytacie. Dzięki temu będziemy wiedzieć po co warto sięgać :). Jak dużo czytacie? Lubicie tą formę spędzania wolnego czasu? Czy czytanie jest dla Was swoistą karą?
Ja osobiście uwielbiam książki. Codziennie coś czytam. Aktualnie zaczytuje się w kryminałach Chmielewskiej. :) Lubie też wszelkie eseje, felietony. Jedynym gatunkiem, który do mnie nie trafia jest fantastyka.
rainbow

Re: Kącik mola książkowego

Post autor: rainbow »

Czytanie to moja ulubiona aktywnosc :-) Tak najczesciej spedzam dlugie jesienne wieczory.
Wstyd sie przyznac ale Chmielewskiej nie czytalam :) Najczesciej czytam ksiazki podroznicze. Bardzo lubie Martyne Wojciechowska, Wojciecha Cejrowskiego i Beate Pawlikowska. To takie moje ulubione trio :). Gdzie najczesciej kupujesz ksiazki??? Ja uwielbiam stylowe antykwariaty :)
mademoiselle

Post autor: mademoiselle »

Podziwiam was! ja niestety czytac nie lubie. Wstyd sie troche przyznawac, ale jest jak jest :). Za to namietnie ogladam stare filmy i slucham audiobookow. Moge pochwalic sie ogromna kolekcja plyt winylowych :)
anielagre

Post autor: anielagre »

Też czytam, a najbardziej lubię książki G. Musso trzymają w napięciu aż do końca. Czytał ktoś ksiażki tego autora?
nesti

Post autor: nesti »

Bardzo podobają mi się książki Dana Browna super się czyta a i ekranizacja też ciekawa.
niedowiarek

Post autor: niedowiarek »

:)
Adiczek21q

Post autor: Adiczek21q »

Ja tam raczej nie lubię czytać książek.
lidkka

Post autor: lidkka »

Bardzo lubię czytać i jak tylko mam czas to sięgam po książkę. Teraz czytam "Stulecie Winnych" bardzo polecam.
ivvo

Post autor: ivvo »

Wolicie książki czytać czy e-booki?
Hubert1tojaq

Post autor: Hubert1tojaq »

Ja zdecydowanie wole ksiażki niż e - booki ale jak nie mam wyjsć i i książka jest ciekawa to dam radę i na e booku.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”