Altana

Dowiedź się więcej na temat projektowania ogrodów. Ciekawe aranżacje zieleni w Twoim ogrodzie. Porady oraz pomysły na ogród, taras, oczka wodne.
kania2

Altana

Post autor: kania2 »

Mam w planach na wiosnę, zbudować altanę w moim ogrodzie. Szukam firmy zajmującej sie konstrukacjami ze stali lub drewna.
Ruddzia

Re: Altana

Post autor: Ruddzia »

Łatwo można znaleźć gotowe, solidne konstrukcje do ogrodu. Znajdziecie spory wybór altan, w tym sześciokątne, ośmiokątne, kwadratowe, czy też domki narzędziowe, letniskowe i wiele innych konstrukcji drewnianych. Mniejsza altanka będzie kosztować tylko kilka tysięcy.
Pipi

Post autor: Pipi »

A orientujecie się może czym pomalować altanę drewnianą, aby ładnie wyglądała ona przez wiele długich lat? Macie na to jakieś patenty? Nie chciałabym co roku jej odnawiać, a wiadomo, że ciągle będzie narażona na wilgoć, niskie temperatury i promienie słoneczne...
Mateusz79q

Post autor: Mateusz79q »

Powiem Wam, że teraz pomysłów na altanę jest naprawdę sporo. Mi się bardzo podobają drewniane altany z zasłonami., Wyglądają bardzo ciekawie.
budrys

Post autor: budrys »

Altana jest bardzo fajna i sama marzę o takiej, ale ja chciałabym również mieć domek drewniany na działkę :D
agata123

Post autor: agata123 »

W sklepie internetowym Ogrodolandia można znaleźć wiele elementów niezbędnych do urządzenia ogrodu. Bogaty asortyment pozwala na wybór produktów odpowiadających różnym potrzebom. Są to między innymi właśnie oryginalne modele altan ogrodowych.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Projektowanie ogrodów”