Spędzanie czasu wolnego
Re: Spędzanie czasu wolnego
Ja bardzo lubię spędzać czas wolny na siłowni albo basenie 
Też lubię w wolnej chwili pograć na komputerze, jest to relaksujące i fajnie w ten sposób oderwać się po pracy od wszelkich obowiązków.
Ja ostatnio wkręciłem się w jazdę na quadzie.
Ja lubię spędzać czas wolny na czytaniu mądrych książek. Lubię się dokształcać i dowiadywać nowych rzeczy. Jestem też otwarta na nowe teorie w nauce dlatego ostatnio zainteresowała mnie teoria inteligentnego projektu. Książki na ten temat ma w ofercie fundacja enarche, warto się zainteresować.
-
Budowlaniec
W wolnym czasie lubię spotykać się ze znajomymi. W tygodniu nie mam zbyt dużo czasu na wychodzenie z domu, więc nadrabiam w weekendy. Niedawno wybrałem się z żoną do znajomych, którzy mieszkają w Warszawie. Zafundowali nam niezłe atrakcje, w tym spacer po Forcie Służew. Tam też zaprosili nas do restauracji Garo Sushi, w której zjedliśmy niesamowicie pyszne sushi.
Dobrym pomysłem będzie zdecydowanie się na jakąś ciekawą wycieczkę. Kilka dni wolnego to już idealna opcja na to żeby wybrać się gdzieś za granicę. Przy takich krótszych wycieczkach najlepszą opcją będzie zdecydowanie się na samolot. Szybko dostaniecie się za granicę, a jak wszystko dobrze ogarniecie to nie wyjdzie was to wcale drogo.
Najważniejsze to spędzać czas tak, aby odpocząć i się zrelaksować
Prawdę mówiąc, to jest wiele sposobów na spędzenie wolnego czasu
Ja lubię być aktywna, więc często wybieramPainball. To świetna forma rozrywki. Jeśli tylko macie chętnych znajomych, to warto się wybrać. Jestem przekonana, ze spodoba wam się to równie mocno, jak mnie.
ja bardzo lubię spędzać czas wolny na czytaniu
-
pomocny90q
Wszystko zależy od tego, co lubicie. Jeśli interesuje was muzyka, to warto w wolnej chwili wybrać się na jakiś koncert. Klimatyczna muzyka grana na żywo - jak dla mnie bomba