zdrowe zęby

Dyskusje na różne tematy, nie koniecznie budowlane.
paulinabbq

zdrowe zęby

Post autor: paulinabbq »

Szukam opinii, czy wybielanie zębów jest zdrowe? Zastanawiam się nad skorzystaniem z usługi wybielanie zębów Kraków. Podzielcie się opiniami :)
Nexiera33

Re: zdrowe zęby

Post autor: Nexiera33 »

jak najbardziej jest zdrowe.
_
części Dronningborg
mpire

Post autor: mpire »

Na wyprostowanie zgryzu polecam aparat ortodontyczny. Efekty ze strony: https://prostezeby.com/przed-i-po/ powinny Was do niego przekonać.
Nerveh33

Post autor: Nerveh33 »

o swoje dbam szczególnie.
_
projekt salonu kosmetycznego
Florekq

Post autor: Florekq »

Jeśli chodzi o leczenie zębów to gabinet Atelier Uśmiechu na Ursynowie jest świetny. Sama leczyłam u nich zęby i teraz tylko kontrola za pół roku. A jak chcesz wybielić zęby to wiadomo, że najpierw musisz je wszystkie wyleczyć i usunąć kamień nazębny i dopiero wtedy pomyśleć o bielszych zębach. Wiadomo, że to trochę kosztuje ale jest lepsze niż pasty wybielające bo te niszczą zęby
Feerav43

Post autor: Feerav43 »

Dwukropek1

Post autor: Dwukropek1 »

Aby zęby były zdrowe trzeba o nie odpowiednio zadbać. Bardzo dobrze do tego sprawdza się irygator Camry https://www.adler.com.pl/index.php/Main/Produkt/cr_2172 , dzięki któremu można dokładnie oczyścić trudno dostępne miejsca w jamie ustnej. Irygator posiada az 7 różnych końcówek dzięki czemu można dopasować końcówkę do swoich potrzeb. Irygator czyści bardzo dokładnie dzięki czemu w prosty sposób można pozbyć sie resztek jedzenia czy osadu na zębach
victoriaq

Post autor: victoriaq »

Jest zdrowe tylko wtedy, gdy wykonuje się je w profesjonalnym gabinecie. Ja polecam Wybielanie zębów Kraków w CMPdent :)
Hioyne74

Post autor: Hioyne74 »

warto zapytać dentysty.
-
Marplast
Benkq

Post autor: Benkq »

Zdrowe zęby to absolutna podstawa. Raz, że wyglądają estetycznie a dwa że popsute zęby mogą negatywnie wpłynąć na ogólny stan naszego zdrowia. Warto poszukać sobie dobrego dentystę, który poradzi sobie z każdym stanem zębów. Ja swojego znalazłem na stomatolog Sulechów . Mam już wyleczone wszystkie zęby, teraz chodzę tylko na wizyty kontrolne.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”