Centrum urody

Dyskusje na różne tematy, nie koniecznie budowlane.
heniutek

Centrum urody

Post autor: heniutek »

Będzie u nas w okolicy otwierane centrum urody. Widziałem, jak wnoszone było wyposażenie kosmetyczne, do uprzednio wyremontowanego lokalu. W sumie takiego obiektu nie ma u nas w okolicy, więc pewnie się przyda.
Sxiera21

Re: Centrum urody

Post autor: Sxiera21 »

na pewno warto będzie się wybrać.
_
JakiBukmacher.pl
JerzyNerty

Post autor: JerzyNerty »

Wydaje mi się, że takie centra urody to bardzo dobry pomysł :)
melaniaq

Post autor: melaniaq »

kobitki lubia sobie dbac o urode :) sama czesto korzystam, u nas w Katowicach jest fajny gabinet medycyny estetycznej Dermed, wykonuja mnostwo zabiegow , od tych mniej skomplikowanych, inwazyjnych, po bardziej wymagajace, i co wazne, sa w tym naprawde dobrzy! :) ja ostatnio mialam wypelniane zmarszczki kwasem hialuronowym, bo niestety ale wiek daje sie we znaki, efekt megaa!
henryk91

Post autor: henryk91 »

JerzyNerty pisze:Wydaje mi się, że takie centra urody to bardzo dobry pomysł :)
Na wydawanie pieniędzy przez żony :D Moja chodzi po tych wszystkich salonach, gabinetach i tylko wydaje na te zabiegi. No cóż, powiem szczerze, że wygląda lepiej teraz niż 10 lat temu, Dlatego przesadnie staram się nie narzekać, tylko tak dla zasady. Jutro znowu wybiera się na jakieś odmładzanie osoczem do gabinetu estetycznego obok nas. Zobaczymy, oby było na plus, bo w kieszeni jest na minus.
limoko

Post autor: limoko »

jak o zabiegi z zakresu medycyny estetycznej chodzi to ja polecam Esticlinic Lubliniec . Często tam bywam, ostatnio miałam kilka zabiegów na modelowanie twarzy Lubliniec Zawsze jestem zadowolona, miła, fachowa obsługa, świetni specjaliści, dobrej jakości kosmetyki, i niewygorowane ceny
blobers

Post autor: blobers »

Słuchajcie, jesli zastanawiacie się w jaki sposób poradzić sobie z niechcianymi zmarszczkami, polecam wam takie rozwiązanie jak kwas hialuronowy częstochowa. Dzięki temu już wiele osób pozbyło się niechcianych zmarszczek w bardzo skuteczny sposób i do tego grona możecie dołączyć i wy
fiuczer

Post autor: fiuczer »

Podczas masaży próżniowych odpowiedni strój ma kluczowe znaczenie dla skuteczności i bezpieczeństwa zabiegu. Sprawdzone rozwiązania znajdziesz na mrotex.com/shop/pl/3-bodysuit Bodysuit chroni skórę klienta, jednocześnie umożliwiając swobodne przesuwanie głowicy urządzenia.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”