Zakładanie ogrodu przez firmę

Dyskusje na różne tematy, nie koniecznie budowlane.
Quentin

Re: Zakładanie ogrodu przez firmę

Post autor: Quentin »

Ale jak zbiorniki na wodę pitną w ogrodzie? Ja mam co najwyżej zbiornik na deszczówkę
Mateusz25q

Post autor: Mateusz25q »

Moim zdaniem to jedno z najlepszych rozwiązań bo osoba, która to wykona wie co i jak posadzić.
budrys

Post autor: budrys »

No jesli faktycznie nie mamy żadnego pojęcia o ogrodach, brak pomysłów i inspiracji to taka osoba na pewno będzie dobrym wyborem. ja próbowałąm sama, szukałam w necie inspiracji i małymi krokami dokonałam to czego oczekiwałam. Teraz jeszcze domek narzędziowy z drewutnia kupię i prawie wszystko gotowe. Ja znalazłam fajne i solidne domki na stronie https://www.wooder.com/domki-i-altany/d ... rzedziowe/ . też macie w swoich ogrodach takie domki na narzędzia ?
limoko

Post autor: limoko »

Ja gdybym miała ogród to też jego zaprojektowanie zleciłabym fachowcom, Tak samo z kupnem mieszkania od dewelopera https://ronson.pl/panoramika/o-osiedlu/ Dopłaciłam Ronsonowi i wykończył mi je pod klucz. Zaoszczędzilam duzo nerwów i czasu, a mieszkanie jest takie jak chcialam
mpire

Post autor: mpire »

Dobrym, pomysłem jest wesele w ogrodzie, moja znajoma niedawno takie organizowała. Zamówiła nawet na tą okazję parasol ogrodowy i to taki całkiem ładny. Wszyscy bawili się fajnie, a mi spodobał się ten parasol na tyle że postanowiłam zamówić taki sam do swojego ogrodu.
Majka63q

Post autor: Majka63q »

Ja miałam bardzo ładny kawałek ogrodu i chciałam go jakoś profesjonalnie zagospodarować i równiez wynajełam fachowców.
dawidowskiq

Post autor: dawidowskiq »

Też w sumie o tym myślę chociaż podstawowe rzeczy zrobiliśmy we własnym zakresie, mamy piękne ogrodzenie Karo firmy Pozbruk a także kostkę dekoracyjną od nich, nie mam tylko pomysłu na rośliny i układ rabat w ogrodzie.
kaszek1q

Post autor: kaszek1q »

Nie sądzicie, że zakładanie ogrodu przez firmę jest dość kosztowne? Już chyba lepiej samemu poświęcić trochę czasu i założyć ogrod samemu - na pewno jest to bardzo satysfakcjonujące zadanie. Wszelkie narzędzia do ogrodu, w tym kosiarkę możecie kupić online, np w sklepie https://phuabc.com.pl/elektronarzedzia/kosiarki Jak to mówią - Dla chcącego nic trudnego.
Krystian_21g

Post autor: Krystian_21g »

Ja wolę ogród założyć sam.
julis124q

Post autor: julis124q »

Czy to bardzo kosztowne przedsięwzięcie?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”