Wasze telefony komórkowe
Re: Wasze telefony komórkowe
Ja mam iphona X 
-
jan_kolarz
Ja od 3 lat mam Iphone'a i nie zamieniłbym go na żaden inny telefon.
Hej wam, posiadam iphone 8 i ostatnio mam problem z wyświetlaczem, bardzo często wyskakują na nim jakieś dziwne kształty. Wydaje mi się, że muszę wymienić ten wyświetlacz, myślicie, że warto będzie to zrobić ?
Ja się zastanawiam nad iPhonem, to byłby mój pierwszy model. Nie chcę od razu najwyższej półki, dlatego doradźcie mi, proszę. Jednak, interesują mnie Wasze opinie, jako użytkowników konkretnego modelu - dlaczego akurat ten?
Ja mam 2 telefony jeden służbowy jeden prywatny i staram się o nie dbać. Mam etui, szkła ochronne i teraz też znalazłem kable do telefonow, oryginalne mi sie niestety gdzies zapodzialy i chce kupic zamienniki tylko czy np. przy ladowarce jak uzywam nieoryginalnego kabla to wplywa to jakos na jakosc baterii? Psuje tym ładowaniem telefon czy raczej nie?
Ja od zawsze miałem telefony Apple, ich cykl życia i otrzymywania aktualizacji jest znacznie dłuższy. Telefon ma zintegrowaną baterię, którą można wymienić w serwisie. Jeśli zajdzie taka potrzeba lepiej zrobić to w sprawdzonym serwisie za rozsądną cenę.
Ja właśnie zastanawiam się nad zakupem nowego modelu. Jak myślicie, nad czym najbardziej się skupić przy podejmowaniu decyzji?
ja mam akurat samsunga s7 ale kupowalam taniej bo na bestcenie - w sumie spoko oferta sie trafila, dzieki czemu sporo zaoszczedzilam
Ja mam samsunga jako mój główny telefon, zamawiałem go w dobrej cenie w sklepie Bestcena i polecam wam zajrzeć do nich bo mają cent jak żaden inny sklep. Wybór też jest duży, mają inne sprzęty elektroniczne też w sprzedaży. Polecił mi ich znajomy, są popularni.
Moim zdaniem telefon komórkowy, który posłuży znacznie dłużej niż telefon z systemem android to iPhone z systemem iOS. Telefon Apple może służyć znacznie dłużej dzięki wsparciu producenta i bardzo dobrej konstrukcji. Jeśli zajdzie jednak potrzeba można serwisować telefony w dobrych nieautoryzowanych. Telefon może zawsze spać lub bateria może po prostu ulec uszkodzeniu, wtedy takie serwisy oferują naprawdę na poziomie serwisu autoryzowanego w dużo bardziej atrakcyjnej cenie.