Remont domu. Rozterki.

Dział poświęconym ogólnej tematyce budowlanej. Cenniki materiałów i ich jakość. Technologie budowy.
ZamowMariana

Re: Remont domu. Rozterki.

Post autor: ZamowMariana »

15 tys. to niski budżet, ale możesz zaoszczędzić na wywozie odpadów wywożąc część do PSZOK.
kaszek1q

Post autor: kaszek1q »

My też planujemy remont domu. To co najbardziej chodzi nam po głowie, to zmiana instalacji grzewczych. Chcielibyśmy zainwestować w ogrzewanie podłogowe, bo słyszeliśmy na ten temat wiele pochlebnych opinii. Znalazłam już nawet firmę Uponor, która specjalizuje się w tego typu rozwiązaniach. Duże doświadczenie, pełen profesjonalizm i konkurencyjne ceny - to jest to, czego szukam.
mpire

Post autor: mpire »

A ja bym chciał się dowiedzieć trochę odnośnie remontu łazienki... Zasatanwiam się nad kompletną wymianą baterii łazienkowych i moją uwagę przykuły nbaterię z termostatem, dostępne m.in w sklepie SOTBE. czy ktoś z Was może wypowiedzieć się na temat takiego typu armatury?
pietrzak

Post autor: pietrzak »

A planujecie wymianę instalacji elektrycznej ?
madmax12

Post autor: madmax12 »

Przy remoncie domu można mieć wile rozterek, jednak nie jeśli chodzi o wybór wentylacji, dobrze dobrana wentylacja to nie tylko oszczędności dzięki wymiennikowi ciepła, to także zdrowy dom bez roztoczy oraz zaparowanych okien. Ma ona dobry wpływ nie tylko na domowników ale i sam dom i jego trwałość przez lata.
Monnia

Post autor: Monnia »

Podobno konkretne remonty dużych domów potrafią wyjść więcej niż budowa nowego :P
bob28

Post autor: bob28 »

Jeśli remontujesz mieszkanie to czeka cię mnóstwo wyborów od kuchni po łazienkę. Ja na pewno do łazienki zastosował bym płytki z firmy Tubądzin. Lata doświadczeń na rynku dają nam gwarancję że kupujemy najlepszy produkt w najniższej cenie. Poza tym mają ogromny wybór płytek ceramicznych który stale jest powiększany.
blobers

Post autor: blobers »

Ja też jestem w trakcie remontu mieszkania i właśnie zastanawiam się jaki rodzaj oświetlenie powinienem wybrać. Może ktoś zw as podpowie mi które z dostępnych rozwiązań waszym zdaniem jest najlepszym pomysłem? Będę wam bardzo wdzięczny za pomoc.
pietrzak

Post autor: pietrzak »

Koniecznie wymień też całą instalację elektryczną. To bardzo ważne.
BERTOWICZEK

Post autor: BERTOWICZEK »

Ja obecnie zastanawiam się nad wyborem ogrzewania do swojego nowego domu. Wielu znajomych poleca mi ogrzewanie elektryczne. Szczerze mówiąc przejrzałem sobie tę ofertę na spokojnie i rzeczywiście wydaje się być bardzo ciekawa, zarówno pod względem finansowym, jak i tym ochrony środowiska. Myślę, że to własnie na ten model się zdecyduję.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wymiana doświadczeń”