jaki ekspres do kawy polecacie?

Dyskusje na różne tematy, nie koniecznie budowlane.
entyq

jaki ekspres do kawy polecacie?

Post autor: entyq »

Szukamy czegos porzadnego do biura, co byscie polecili? najlepsza bylaby jakas dzierzawa
Dareczko17

Re: jaki ekspres do kawy polecacie?

Post autor: Dareczko17 »

Ja polecam ten ciśnieniowy :)
Adrian44343q

Post autor: Adrian44343q »

Jeśli masz zamiar kupić sobie express do kawy to polecam Jura S80 . Ja na tej stornie kupila sobie express i mogę polecić bo jest zrobiony z super materiałów. W stym sklepie macie pomoc konsultantów i dlatego płatność i dostawa sa szybkie i wygodne. Polecam
Marikaq

Post autor: Marikaq »

No wszystko tak naprawde zalezy od ilosci osob ktora bedzie z niego korzystac,ale wydaje mi sie, ze ekspres cisnieniowy bedzie na pewno dobrym rozwiazaniem. Moze sprawdz sobie oferte https://www.darnatury.pl/kawa-dzierzawa/ - oni maja naprawde fajna oferte :)
Pipi

Post autor: Pipi »

Jeśli szukasz jakiegoś dobrego ekspresu do kawy do Twojego biura, to polecam zajrzeć do oferty sklepu internetowego https://www.swiatekspresow.pl/ekspresy-do-biura/. Jak widać wybór takich sprzętów jest tam bardzo szeroki, dostępne są one w dużym przedziale cenowym, więc na pewno uda Ci się coś wybrać ;)
Rudosq

Post autor: Rudosq »

Ja do przyrządzania mojego ulubionego espresso używam ekspresu ciśnieniowego. Taką kawę warto też jest podawać w odpowiednim naczyniu. Ja do tego celu używam specjalnej, niedużej filiżanki, którą swego czasu kupiłem w sklepie na https://duka.com/pl/kawa-i-herbata/filizanki . To w czym serwujemy daną kawę ma duże znaczenie i zależy przede wszystkim od jej rodzaju. W sklepach z tego powodu znajdziemy jeszcze m.in. filiżanki do cappuccino lub latte.
kaki22

Post autor: kaki22 »

Ekspres jak i również dobra kawa i można zaczynać dzień.

złoty numer 601
Baklavaq

Post autor: Baklavaq »

ja jestem bardzo zadowolona z nespresso aeroccino - aromatyczna kawka i to latwa w przygotowaniu :)
komor

Post autor: komor »

ja polecam ekspresy kapsułkowe do kawy
inzynierq

Post autor: inzynierq »

Bardzo lubię pić kawę. Myślę, że dobrym pomysłem jest ekspres saeco. Holenderscy naukowcy w ciągu 13 lat przebadali zdrowie ponad 37 000 osób. Wyniki medycznego testu wykazały, że picie umiarkowanych ilości kawy (od 2 do 4 filiżanek dziennie) zmniejsza ryzyko chorób serca o 20%. Badacze sugerują, że substancje chemiczne znajdujące się w kawie mają właściwości przeciwzapalne i chronią tętnice. To dla mnie dobra wiadomość, bo bardzo lubię kawę i wszystko co z nią związane.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”